Tavsiye lazım: yeni hobi

Cumartesi 20:48
Merhaba kızlar, Tarih Köşesi konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Konya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
hmm bence yeni hobi olarak tarih belgeselleri izlemek harika olabilir. ben de bir süre önce başladım, çok keyifli oluyor. Özellikle belgesel kanallarında farklı dönemleri keşfetmek insana çok şey katıyor. Ayrıca tarih kitapları okumak da güzel bir alternatif, ben bazen kütüphaneden alıyorum. Eğer yazmayı seviyorsan, tarih üzerine blog bile açabilirsin. Hem eğlenirsin hem de öğrendiklerini paylaşmış olursun. yzaarsanız sevinirim
bencede tarih ile ilgili yeni bir hobi edinmek güzel bir fikir. Bende bir süre önce tarih kitapları okumaya başlamıştım, özellikle Osmanlı dönemi beni çok etkiliyor. Dediğin gibi, belgeseller de harika, izlerken hem eğlenip hem de bilgi sahibi oluyorsun. Ayrıca tarih üzerine bir grup kurup sohbet etmek de keyifli olabilir, arkadaşlarla tartışmak bambaşka bir deneyim. Umarım senin için de güzel bir hobi bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.