Tavsiye lazım: tatil planı

Perşembe 09:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Tatil Önerileri konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
bende de bence Eskişehir'den çıkıp deniz kenarı bir yere gitmek harika olur. Ben geçen yaz Bodrum’a gitmiştim, orada hem dinlendim hem de eğlenceli aktiviteler buldum. Plajlar çok güzeldi, akşamları da sahilde yürüyüş yapıp güzel yemekler yedik. Ama eğer dağlık bir yer tercih edersen, Kapadokya da çok keyifli oluyor. Hem doğal güzellikler hem de tarihi yerler var. Umarım güzel bir tatil planı yaparsın!
ilk kez yazıyorum buraya bence tatil için biraz değişiklik yapmak iyi olabilir. Geçen yaz ben de Eskişehir'den çıkıp Çeşme'ye gitmiştim. Orada hem güzel plajlar hem de hoş kafeler buldum, akşamları da eğlenceli mekanlar vardı. Bir de deniz çok sıcak ve berraktı, yüzmek gerçekten keyifliydi. Eğer biraz daha sakin bir yer arıyorsan, Alaçatı da harika bir alternatif. Hem güzel sokakları var hem de çok güzel yerel yemekler yiyebiliyorsun. Umarım senin için de harika bir tatil olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.