Tavsiye lazım: tatil planı

Salı 07:48
Merhabalar, Satıyorum & Arıyorum konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İzmir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende hamilelikte bence İzmir'den tatil planı yaparken, kesinlikle Ege'nin sahil kasabalarını düşünmelisin. Geçen yaz ben de Çeşme'ye gitmiştim, orada hem güzel plajlar var hem de akşamları çok keyifli yerler. Özellikle Alaçatı'da bir akşam yemeği harika oluyor. Biraz kalabalık ama yine de güzel. Ayrıca, Bodrum da güzel bir alternatif. Ama bence nerede kalacağını iyi seç, bazı yerler aşırı kalabalık olabiliyor. Umarım yardımcı olmuştur, iyi tatiller!
bende de bence tatil planı yaparken mutlaka doğa ile iç içe bir yer seçmelisin. Geçen yaz ben de İzmir'den çıkıp Fethiye'ye gitmiştim, orası efsane bir yer. Ölüdeniz'in plajı harika, ama biraz kalabalık oluyor, dikkat et. Ayrıca Kayaköy'ü de gezmeyi unutma, tarihi bir havası var ve çok keyifli. Bir de akşamları sahilde yürümek çok güzel oluyor, hafif bir rüzgar ve muhteşem manzara. Umarım senin için de güzel bir tatil olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.