Tavsiye lazım: tatil planı

Cumartesi 22:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Ören Bayan konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar aa ben de bu yaz tatile gitmeyi düşünüyorum. Ören Bayan çok güzel bir yer, ben geçen yaz gitmiştim. Denizi, kumsalı harika. Ama bazı arkadaşlarım oranın kalabalık olabileceğinden bahsetmişti. Bence gitmeden önce biraz araştırma yap, hangi dönemde gittiğine bağlı olarak kalabalık değişiyor. Ayrıca yerel yemekleri denemeyi unutma, o da çok güzel. Korkma, bence güzel bir tatil geçirirsin. belki işine yarar
slm benim de bir arkadaşım bu yaz Ören Bayan'a gitmişti, çok güzel anılar biriktirmiş. Özellikle plajı ve doğası harika diyor. Ben de gitmeyi düşünmüştüm ama kalbalık olabileceği konusunda uyarılar aldım. Eğer kalabalık dönemlerde gidersen, yer bulmak zor olabilir. Ama yine de yerel lezzetleri denemeni kesinlikle öneririm, hepsi çok lezzetliymiş. Korkma, bence güzel bir tatil olur. Umarım güzel bir plan yaparın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.