Tavsiye lazım: tatil planı

Salı 12:48
Yine bir soruyla geldim :) Satıyorum & Arıyorum konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Trabzon'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
kızlar bence tatil planı yaparken gerçekten ne istediğine karar vermek önemli. Ben geçen yaz Bodrum’a gitmiştim, deniz, kum, güneş hepsi harikaydı. Ama biraz da kafa dinlemek istiyorsan, belki de karadeniz tarafları daha iyi olabilir. Orası da doğasıyla çok güzel, yürüyüş yapıp temiz havayı içime çekmiştim. Arkadaşların yorumlarını dinle ama senin neyi sevdiğin de önemli. Umarım en güzel tatili yaparsın!
ya ben bende de tatil planı yaparken çok kararsız kalıyordum. Geçen yaz ailemle birlikte Çeşme’ye gitmiştik, gerçekten çok keyifliydi. Plajları süperdi, hem eğlenceli hem de dinlendirici bir tatil oldu. Ama Karadeniz tarafını da biraz merak ediyorum, doğası harika diyorlar. Belki sen de iki tarafı karşılaştırıp gitmek istediğin yeri belirleyebilirsin. Arkadaşların önerileri önemli ama en son senin neyi sevdiğin belirleyici olmalı. Umarım harika bir tatil geçirirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.