Tavsiye lazım: tatil planı

Pazartesi 18:48
Herkese selam, Okul Hayatı konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
Bende de tatil planı yaparken zorlanmıştım, bence en iyisi öncelikle ne tür bir tatil istediğinizi belirlemek. Eğer doğa ile iç içe bir yer arıyorsan, Karadeniz harika olur; ama deniz istiyorsan Ege’yi düşünebilirsin. Ben geçen yaz Fethiye’ye gitmiştim, çok keyifliydi. Arkadaşlarla harika vakit geçirmiştik. Umarım sen de güzel bir plan yaparsın!
Bence tatil planı yaparken en önemli şey, ne istediğini net bir şekilde belirlemek. Geçen yaz ben de bu konuda çok düşündüm. Sonunda arkadaşlarımla birlikte Kapadokya'ya gitmeye karar verdik, çok eğlenceliydi, hem tarihi yerler hem de doğa harikası manzaralar. Eğer farklı bir deneyim arıyorsan, orayı kesinlikle öneririm. Umarım sen de harika bir tatil planı yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.