Tavsiye lazım: okul telaşı

Salı 17:48
Merhabalar, Evlilik Hazırlığı konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Malatya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
ilk kez yazıyorum buraya bende de okul telaşı olmuştu evlilik hazırlığında. Herkesin farklı önerileri olabiliyor ama en önemlisi kendi isteklerini bilmek bence. Ben, düğün hazırlıklarını yaparken bir liste hazırlamıştım, böylece neyi ne zaman yapacağımı daha kolay planladım. Ayrıca, stresli anlarda arkadaşlarımla vakit geçirmeye çalıştım, moral oldu. Senin için de böyle bir yol haritası faydalı olabilir. güzel günler
bayağı bende de okul telaşı olmuştu evlilik hazırlıkları sırasında. Herkesin tavsiyeleri birbirinden farklı, bu yüzden bazen kafam karışıyordu. Ben de en çok kendi isteklerime odaklanmayı tercih ettim. Bir plan yapıp, adım adım gitmek işleri kolaylaştırıyor. Ayrıca, stresli anlarda sevdiğim şeylere yönelmek çok iyi geldi, bir nebze olsun rahatlatıyor. Umarım sen de kendine uygun bir yol bulursun, iyi günler!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.