Tavsiye lazım: okul telaşı

Cumartesi 04:48
Selamlar, Müzik Kutusu konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Mersin'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
benim de okul telaşım çok fazlaydı, özellikle sınav dönemlerinde. En iyi yaptığım şey, müzik dinlemekti. Hani bazı şarkılar var ya, tam motivasyonunuzu artıran. Ben genelde enerjik parçalar dinlerdim, hem kafam dağılırdı hem de biraz rahatlarım. Arkadaşların tavsiyeleri de önemli ama bence en iyi yöntem, neyin senin için işe yaradığını bulmak. Herkesin stresi farklı, senin neyi iyi hissettirdiğine odaklan derim.
slm okul telaşı gerçekten zor bir şey, bende de çok olmuştu. Benim en çok işime yarayan şey, planlama yapmak oldu. Her gün ne yapacağımı yazıyordum ve o listeyi bitirdikçe kendimi daha iyi hissediyordum. Ayrıca, aralarda müzik dinlemek de çok iyi geliyordu, stresimi alıyordu. Belki sen de yapabilirsin, her gün için küçük hedefler belirle. Umarım her şey yolunda gider! 🌼

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.