Tavsiye lazım: okul telaşı

Pazar 12:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Ev Aletleri konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
bayağı bnde de okul telaşı vardı geçen sene. özellikle ev aletleri konusunda o kadar çok seçenek var ki hangisini alacağımı şaşırmıştım. ben en çok araştırma yaparak karar verdim, yorumlara bakıp fiyatları karşılaştırdım. en sonunda bana en uygun olanını aldım, çok da memnunum. arkadaşların söylediklerine çok takılma derim, senin ihtiyaçların önemli. bence en çok hangi aletin işine yarayacaksa onu al. kolay gelsin
ben de benim de geçen sene okul için ev aletleri seçerken bayağı kafam karışmıştı. Özellikle ne alacağım konusunda çok düşünmüştüm. Ben en çok ihtiyacım olan şeyleri belirleyip, ona göre araştırma yaptım. Mesela, buharlı ütü almıştım ve gerçekten çok işime yaradı. Fiyatları karşılaştırarak ve kullanıcı yorumlarına bakarak doğru seçimi yaptım. Arkadaşlarının fikirleri önemli ama senin ihtiyaçların öncelikli bence.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.