Tavsiye lazım: okul telaşı

Pazar 17:48
Merhaba kızlar, Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Antalya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
ya ben bende de okul telaşı çok olmuştu, özellikle yeni bir okula geçerken. O dönemde herkesin farklı şyler söylemesi gerçekten kafayı karıştırıyordu. Benim en çok işime yarayan, her gün biraz düzenli çalışmak ve öğretmenlerle iletişim kurmaktı. Onların yardımını almak, bana güevn verdi. Korkunun normal olduğunu düşünüyorum, ama zamanla alışıyorsun. Kendine biraz zaman tanı ve derse odaklanmaya çalış.
slm ben de okul telaşı yaşamıştım, özellikle sınav dönemlerinde çok stres oluyordum. O zamanlar herkesin farklı önerileri beni de çok karıştırıyordu. Ama benim için en iyisi, her gün belirli saatlerde çalışmak ve arkadaşlarımla birlikte ders çalışmaktı. Birlikte olunca hem eğleniyor hem de motivasyon sağlıyorduk. Korkunun normal olduğunu düşünüyorum, zamanla alışıyorsun. Kendine güven ve düzenli çalışmaya devam et, her şey yoluna girecek!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.