Tavsiye lazım: indirim avı

Çarşamba 00:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Hobilerimiz konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Konya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
uzun zamandır okuyordum sadece bende de hobi indirimleriyle ilgili bir sürü deneyim var. Genelde online siteleri takip ediyorum, bazen sosyal medyada da indirim kodları bulmak mümkün. Özellikle Pinterest'te sabitlediğim bazı hesaplar var, oradan ilham alıyorum, bir de orada sık sık kampanyalar paylaşıyorlar. Geçen ay bir el yapımı malzeme almıştım, %50 indirimli buldum, çok iyi oldu! Arkadaşlarım da sık sık paylaşım yapıyor, onlardan da faydalanıyorum. Umarım sen de iyi fırsatlar bulursun!
hmm ben de hobi malzemeleri için indirim avına çıkmayı seviyorum. Genelde sosyal medya hesaplarını takip ediyorum, orada çoğu zaman harika fırsatlar yakalıyorum. Geçenlerde bir arkadaşım Instagram'da bir hesap paylaştı, %60 indirim vardı resmen şok oldum! Ayrıca bazen yerel dükkanlarda da güzel kampanyalar oluyor, onları da gözden kaçırmamak lazım. Benim için en keyifli olanı, bu av sırasında yeni şeyler keşfetmek. Umarım sen de bol bol güzel indirimler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.