Tavsiye lazım: indirim avı

Salı 01:48
Merhabalar, Evlilik Hazırlığı konusunda indirim avı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Kocaeli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
Bence indirim avına çıkarken öncelikle ihtiyaç listesi yapmak önemli. Ben de düğün hazırlıklarımda bir sürü şey aldım ama bazılarını sonradan unuttum. Kimi zaman sosyal medya hesaplarından takip ettim, çoğu zaman da dükkânlara gidip fiyatları karşılaştırdım. Eğer indirim günleri varsa, onlara denk getirmeye çalışmak iyi bir fikir. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Kızlar, ben de indirim avında biraz tecrübeliyim. Düğün hazırlıklarımda pek çok şey için indirimleri takip ettim. Özellikle büyük kampanya dönemlerinde (Black Friday gibi) alışveriş yapmaya çalıştım. Bir de, bazı markaların e-posta bültenlerine abone olmanız iyi olabilir; oradan özel indirimler falan geliyor. Bazen online alışveriş yaparken de kargo bedava kampanyalarını yakalamak önemli. Umarım senin için de bol indirimli geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.