Tavsiye lazım: ikinci el alışveriş

Cuma 09:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Rüya Tabirleri, Burçlar, Tarot ve Astroloji konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bursa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
ben de bence ikinci el alışverişte en önemli şey güvenilir yerler bulmak. Geçen yaz ben de bir kaç tane tarot kartı aldim, gerçekten güzel bir set buldum ama öncelikle satıcının yorumlarına dikkat ettim. Bazı arkadaşlarım online platformlarda çok iyi şeyler bulmuş, ama ben daha çok yerel gruplardan bakmayı tercih ettim. Bursa'da birçok ikinci el grubu var, oradan bakabilirsin. Eğer güvenilir bir yer blursan, bence çok güzel şeyler çıkabilir. Umarım ihtiyacın olanı bulursun!
ben de bu konuda biraz deneyimim var. İkinci el alışverişte ben de güven konusunda dikkatli olmaya çalışıyorum. Geçen kış bir burç kitabı almıştım, satıcı gerçekten çok yardımcı oldu ve kitabı çok iyi korumuştu. Online alışverişten ziyade yerel grupları tercih ediyorum, sosyal medya üzerinden bulduğum birkaç grup çok işime yaradı. Bursa'da da bu tip gruplar var, belki oradan bakabilirsin. Bir de alışveriş yapmadan önce, satıcıyla iletişim kurmak faydalı oluyor, sorular sormak güveni artırıyor. Umarım aradığın şeyleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.