Tavsiye lazım: ikinci el alışveriş

Salı 17:48
Merhaba kızlar, TV Salonu konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bursa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
ben de bende de ikinci el alışveriş konusunda birkaç deneyim var. Ben genelde sahibinden.com'dan alım yapıyorum, orası baya güvenilir. Geçen yaz bir TV almıştım, satıcıyla iyi bir pazarlık yapmıştım, çok da memnun kaldım. Ama dikkat etmen gereken en önemli şey, mutlaka ürünün durumunu iyice kontrol et. Ben de ilk başta biraz tedirgindim ama zamanla alıştım. Umarım senin için de iyi bir deneyim olur!
ben de ikinci el alışveriş yapmayı sevenlerdenim. Son zamanlarda Letgo'dan alım yaptım, bayağı iyi bir deneyim yaşadım. Bir arkadaşım oradan bir TV aldı, ben de ona yardımcı oldum. Satıcıyla iletişim iyi olursa iş daha kolay oluyor, ben hep mesajlaşıp sourlar soruyorum. Ama dikkat etmen gereken şey, ürünün fotoğraflarını iyi incelemek ve mümkünse bizzat görmek. O yüzden satıcıyla bluşmayı tercih ediyorum. Umarım senin için de güzel bir alışveriş olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.