Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Cuma 09:48
Merhabalar, TV Salonu konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sakarya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
şahsen bende de ev dekorasyonuyla ilgili fikirler ararken çok şey denedim. TV salonunu daha sıcak ve samimi hale getirmek için duvarda büyük bir tablo asmayı tavsiye ederim, bnc bi renk katıyor. Ayrıca yastıkların desenleriyle oynamak da güzel bir dokunuş oluyor. Benim salonumda açık tonlarda bir halı var, çok ferah gösteriyor. Ama en önemlisi, kendi tarzını yansıtmak bence. Umarım yardımcı olabilmişimdir!
geçenlerde geçn yaz ben de evde dekorasyon yaparken çok düşünmüştüm aslında. Tv salonumda duvarlara açık renkler kullandım ve biraz btki ekledim, bnc o canlılık katıyor. Ayrıca, tv ünitesinin üstüne birkaç kitap ve dekoratif objeler koymak hoş bir hava yaratıyor. Renkli bir halı da ferah göstermeye yardımcı oluyor. Kendin için en uygun olanı bulmak önemli, çünkü bence en iyisi seni yansıtan bir alan yaratmak. Umarım işine yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.