Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Salı 11:48
Merhaba kızlar, Hobilerimiz konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Eskişehir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bayağı ev dekorasyonunda bence en önemli şey kişisel zevkini yansıtmak. Ben geçen yaz evimin bir köşesine küçük bir bitki köşesi yaptım, birkaç saksı ve raf aldım. O kadar ferah ve sıcak bir atmosfer oldu ki! Ayrıca, duvarlara kendi çektiğim fotoğrafları astım, böylece hem hatıra oldu hem de evin havası değişti. Aydınlatma da önemli, sıcak ışıklar kullanınca ortam hemen değişiyor. Umarım sen de istediğin gbi bir şeyler bulursun!
bence bence ev dekorasyonunda en eğlenceli kısım, kişisel dokunuşlar eklemek. Geçen kış ben de evimi biraz değiştirmek istedim. Birkaç eski kitap sayfasını çerçeveletip duvara astım, çok hoş bir hava kattı. Ayrıca, aydınlatma için farklı lambalar denemek de iyi bir fikir. Ben, sıcak tonlarda bir masa lambası buldum, odanın atmosferini tamamen değiştirdi. Umarım sen de evine uygun güzel fikirler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.