Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Perşembe 21:48
Merhabalar, Ören Bayan konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Samsun'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
şöyle bi şey var bende de ev dekorasyonu konusunda çok kafa karışıklığı olmuştu. Özellikle Ören Bayan işlerini kullanmak harika bir fikir! Ben de birkaç yıl önce evimdeki bazı köşeleri örme örtülerle süslemiştim. Renkli ipler alıp, sehpa örtüsü ve yastık kılıfları yapmıştım. Ortama çok sıcak bir hava kattı. Ayrıca, duvarda asılı bir kaç örme tablo da yaptım, çok beğenildi. Senin zevkine uygun bir şeyler yaratabilirsin bence!
ben de bende de ev dekorasyonu konusunda biraz kafa karışıklığı olmuştu aslında. Ören Bayan işlerini kullanmak harika bir fikir! Ben de evimde birkaç köşeyi örme panolarla süsledim. Mesela, farklı renklerde iplerle küçük sepetler yaptım, hem şık duruyor hem de işe yarıyor. Bir de tabii ki duvarda birkaç örme tablo asmak da çok hoş bir hava katıyor eve. Bu tarz şeyler gerçekten insanı mutlu ediyor. Senin de zevkine uygun bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda güzel bir şeyler yaratabilirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.