Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Pazartesi 05:48
Merhabalar, Siyaset Meydanı konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Balıkesir'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Hug 🌸
bence bence ev dekorasyonunda en önemli şey, senin tarzını yansıtması. Geçen yaz ben de evii yeniledim, açık renkler ve doğal malzemeler kullandım. Ahşap mobilyalarla yeşil bitkiler çok hoş bir uyum sağladı. Ayrıca, duvarlarda kişisel fotoğraflar asmak da ortami daha sıcak hale getiriyor. Arkadaşlarım da çok beğendi! Bi’ düşün derim; senin tarzına uygun renkler ve aksesuarlar seçmek önemli. Umarım güzel fikirler bulursun! 🌼
bayağı benim de ev dekorasyonu konusunda bir tecrübem var. Geçen yıl, evimin salonunu tamamen değiştirdim. Biraz vintage bir hava katmak istedim, eski tarz mobilyalar ve canlı renkler kullandım. Özellikle sanatsal tablolar ve el yapımı objelerle çok hoş bir atmosfer oluşturdum. Duvarda büyük bir ayna da var, o da mekanı daha geniş gösteriyor. Bence, eşyaların birbiriyle uyumlu olmasına dikkat etmek önemli. Umarım sen de güzel bir dekorasyon yaparsın! 🌸

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.