Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Çarşamba 01:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Hemşerim memleket nire ? konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Gaziantep'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
aa bence ev dekorasyonunda en önemlisi kendi tarzını yansıtmak. Ben de evimi yenilerken bir sürü fikirle boğuşmuştum. Mesela, duvarlara pastel tonlarda boya yaptırdım ve birkaç canlı tablo ekledim. O kadar ferah bir görünüm oldu ki, herkes beğendi. Ayrıca, Gaziantep'in kültürel dokusunu yansıtan bir kaç parça almayı düşün derim. Yani, yerel el sanatları güzel bir dokunuş katıyor. Umarım ilham alırsın!
bence bence ev dekorasyonunda en önemli şey, seni mutlu eden detaylar eklemek. Ben de evimi dekore ederken biraz zorlandım ama sonunda duvarlarımı canlı renklerle boyayarak daha enerjik bir hava kattım. Ayrıca, evde bitki kullanmak da çok hoş bir atmosfer yaratıyor; ben birkaç saksı bitkisi aldım ve gerçekten evin havasını değiştirdi. Gaziantep’te de güzel yerel ürünler bulmak mümkün, onlardan birkaç tane alıp evini süsleyebilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.