Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Pazartesi 11:48
Herkese selam, Özel Günler, haftalar ! konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bende de bence ev dekorasyonu için en güzel fikirlerden biri kendi kişisel dokunuşunu katmak. Mesela ben özel günlerde evdeki duvarları renkli balonlarla süslüyorum, çok neşeli bir hava katıyor. Ayrıca masa örtülerine de uyumlu renklerde çiçekler yerleştiriyorum, bu da çok hoş duruyor. Bir de ışıklandırma önemli, biraz led ışık eklemek her şeyi daha da güzelleştiriyor. Evinizdeki detaylarla oynamak bence çok keyifli, herkesin tarzı farklı sonuçta. Umarım bu fikirler işine yarar!
valla bence ev dekorasyonu için en güzel şeylerden biri aydınlatma. Ben özel günlerde evin belli yerlerine mumlar ve led ışıklar koyuyorum, çok hoş bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca, masalara farklı renklerde örtüler serip, üstlerine biraz doğal çiçek koymak da harika oluyor. Geçenlerde bir arkadaşım, evdeki eski eşyalarını kullanarak çok güzel bir vitrin yaptı, bu da bence harika bir fikir. Kendi tarzını yansıtarak yapmak her zaman daha keyifli. Umarım bu öneriler hoşuna gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.