Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Pazar 03:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Ekonomi-Finans-Borsa konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Antalya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
bilmiyorum ama bence ev dekorasyonu için en önemli şey kişisel zevklerinizi yansıtmak. Ben de gçen yaz evimi yenilemek için bayağı uğraştım. Duvarları açık renklere boyadım, böylece daha ferah bir hava kattım. Ayrıca, birkaç bitki eklemek de ortamı canlandırdı, bnc gerçekten hoş oluyor. Arkadaşlarım da beğendi, özellikle doğal dokularla oynamak çok hoş. Biraz araştırarak ve değişik fikirleri harmanlayarak ilerlemek faydalı olabilir. Umarım istediğin gibi bir dekorasyon yaparsın!
bayağı bende de ev dekorasyonu konusunda bir dönem kafa yormuştum. En son yaptığım şeylerden biri, eski mobilyalarımla modern dokuları bir araya getirmek oldu. Mesela, dedemden kalan bir masa var, onu bir kaç renkli desenli örtüyle kombinledim. Ayrıca, duvarlara kendi çektiğim fotoğrafları astım, böylece hem kişisel hem de sıcak bir ortam elde ettim. Herkesin beğenmesi beni de mutlu etti. Belki sen de böyle bir şey deneyebilirsin, kişisel dokunuşlar her zaman işe yarıyor. Umarım senin evin de istediğin gibi olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.