Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Pazartesi 05:48
Acaba sizde de oluyor mu, Tarih Köşesi konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Mersin'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bende de ev dekorasyonu konusunda bazı fikirler var. Mesela, evin bir köşesini tarih temalı bir alan haline getirmek harika olabilir. Eski kitaplar, antika objeler ya da vintage çerçevelerle bir araya getirip güzel bir köşe yraatabilirsin. Ben de bir zamanlar böyle yapmıştım, çok hoş bir atmosfer oldu. Belki biraz nostaljik eşyalar bulup yerleştirirsin, hem sıcak bir hava katarsın hem de tarih köşeni canlandırırsın. Umarım ilham verici olur!
Bence tarih köşesi için ilginç bir dokunuş yapabilirsin. Eski haritalar ya da tarihi fotoğraflar çerçeveletip duvara asmak bence çok güzel bir fikir. Ben de evimde böyle bir köşe oluşturmuştum, eski aile fotoğraflarıyla dolu bir alan yarattım, herkes çok beğendi. Ayrıca, eski bir dünya haritası da hoş bir atmosfer katıyor. Umarım aklına yatar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.