Tavsiye lazım: ev dekorasyonu fikri

Perşembe 17:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, İndirimler Kampanyalar konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de ev dekorasyonu konusunda kafa karışıklığı oluyordu. Geçen yaz birkaç şey değiştirdim. Mesela, eski bir kanepeyi yeni bir örtüyle kapladım ve yanına renkli yastıklar ekledim. Odayı bambaşka bir hale getirdi, gerçekten. Ayrıca, duvarlara birkaç tablo astım, evin havası değişti. İndirim dönemlerinde alışveriş yapmayı da ihmal etme, bazen güzel fırsatlar çıkıyor. Umarım senin için de harika fikirler bulursun!
slm bende de ev dekorasyonunda sürekli değişiklik yapma isteği oluyor. Geçen yaz, evin bir köşesine bitkiler eklemeye başladım, o kadar canlı bir hava kattı ki anlatamam. Özellikle sarkan bitkiler çok şık duruyor. Ayrıca, eski bir masa lambasını boyayıp biraz da aksesuar ekleyince, tamamen farklı bir görünüm elde ettim. İndirim dönemlerinde alışveriş yapmayı da unutma, bazen harika parçalar bulmak mümkün. Umarım sen de keyif alırsın bu süreçten!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.