Tavsiye lazım: dizi önerisi

Perşembe 02:48
Yine bir soruyla geldim :) Siyaset Meydanı konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Antalya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bana göre bende de bu konuda sıkıntı vardı, çevremde herkes farklı şeyler öneriyordu. Ama ben "House of Cards" izledim, gerçekten entrikalarla dolu ve siyaseti çok güzel işliyor. Bir de "The West Wing" var, o da hem eğlenceli hem öğretici. Eğer daha güncel bir şey arıyorsan "The Politician" da hoşuma gitmişti. İzlemesini keyifli buldum. Umarım senin için de güzel bir deneyim olur!
bnde de bence "Veep" izlemelisin. Hem komedi hem de siyasi eleştiriyi çok güzel harmanlıyor. Ben ilk başta biraz tereddüt ettim ama sonrasında çok güldüm. Bir de "The Crown" var, tarihi ve politik olayları çok iyi işliyor, izlerken tarihi yeniden yaşıyorsun saki. Ama "Borgen" da bence harika, Danimarka siyaseti üzerinden çok derin konulra da dokunuyor. Denemekte fayda var. Umarım hoşuna gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.