Tavsiye lazım: dizi önerisi

Cuma 00:48
Merhaba kızlar, Tatil Önerileri konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Adana'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
okuyunca dayanamadım yazmadan ben de dizi önerisi arıyordum geçenlerde, bir arkadaşımın tavsiyesiyle "The Queen's Gambit" izledim, gerçekten harika bir dizi. Satranç üzerinden ilerliyor ama hikaye o kadar güzel ki, izlerken kendimi kaybettim. Ayrıca "Briderton" da çok eğlenceli, hem kostümler hem de müzikler çok hoş. Biraz farklı şeyer arıyorsan "Dark"ı da öneririm, biraz karmaşık ama çok sürükleyici. Umarım işine yarar, iyi seyirler!
uzun zamandır okuyordum sadece ben de dizi önerisi arıyordum geçenlerde ve "Money Heist" (La Casa de Papel) izledim. Gerçekten çok sürükleyici, her bölümde bir şeyler oluyor. Karakterler de çok ilginç, özellikle Professor. Ayrıca "The Crown" da izlemeye değer, tarihi olaylar çok güzel işlenimş. Düşünüyorum da, izlerken zaman nasıl geçti anlamadım. Umarım sen de beğenirsin, iyi seyirler!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.