Tavsiye lazım: dizi önerisi

Perşembe 12:48
Selamlar, Oyun bölümü konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Diyarbakır'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bilmiyorum ama bence "Squid Game" çok etkileyici bir dizi, izlerken gerçekten heyecanlanmıştım. Ayrıca "The Witcher" da harika, hem fantastik hem de aksiyon dolu. Benim arkadaşlarım da çok sevmişti. Biraz karanlık ve gizeli şeyler seviyorsan "Dark" da iyi bir seçenek. Gerçekten sürükleyici bir hikayesi var. Umarım bu önerilr işine yarar, iyi seyirler!
bende hamilelikte bende de bu konuda birkaç öneri var. Eğer dram ve gerilim seviyorsan "Mindhunter" gerçekten harika bir dizi, cinayet psikolojisini çok iyi işliyor. Ayrıca "Breaking Bad" efsane bir yapım, mtlaka izlenmeli. Arkadaşlarım "Stranger Things"i de çok seviyor, nostaljik bir havası var ve gizemli bir hikaye sunuyor. Benim favorilerimden biri "The Cown" da, tarihi olayları güzel bir şekilde ele alıyor. Umarım bu öneriler işine yarar, iyi seyirler!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.