Tavsiye lazım: dizi önerisi

Pazar 01:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Kültür & Sanat / Kitap Kurdu konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Manisa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bende de bende de dizi önerisi arayışı vardı, yakın zamanda "The Queen's Gambit" izleidm, gerçekten hrikaydı. Satranç üzerine ama çok derin bir hikayesi var, izlerken sıkılmadım hiç. Bir de "Stranger Things" var, hem nostaljik hem de sürükleyici. Arkadaşlarımın önerisiyle başladım, şuan 4. sezonu izliyorum. Manisa'dan selamlar, umarım sen de keyif alırsın!
aa bence en iyisi "The Crown". Gerçek olaylardan esinlenmiş, çok güzel bir yapım. Tarihi dizileri seviyorsan bayılacaksın. Bir de "Dark" var, Almanya yapımı ama gerçekten sürükleyici ve kafa karıştırıcı bir dizi. İzlerken aklın karışıyor ama sonunda her şey yerine oturuyor. Ben izlerken bazen notlar alıyordum, o kadar karmaşık. Manisa'dan selamlar, umarım sen de beğenirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.