Tavsiye lazım: dizi önerisi

Pazartesi 09:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Evcil Hayvanlar konusunda dizi önerisi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Sakarya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bende de evcil hayvanlarla ilgili dizi izleme merakı var. Geçenlerde "The Dog House" adlı bir dizi izledim, çok tatlıydı. Orada sahiplendirme süreçlerini ve köpeklerin hayatlarını izliyrsun. Ayrıca "Cats 101" da eğlenceli, kediler hakkında bilgi veriyor. Arkadasim da "Paw Patrol"u önerdi, çockular için ama ben de keyifle izledim. Çok sevimli sahneleri var. Umarım bu öneriler işine yarar!
hmm bence evcil hayvanlarla ilgili en güzel dizilerden biri "Dogs" adlı belgesel. Her bölümde farklı köpeklerin hikayelerini anlatıyor, çok duygusl ve eğlenceli. Bir de "Pet Nation Renovation" var, orada evcil hayvanlar için evler yenileniyor, çok keyifli. Ben bu tarz şeyleri izlerken hem eğleniyorum hem de yeni şeyler öğreniyorum. Umarim sen de beğenirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.