Tavsiye istiyorum — yakınlarıma anlatamıyorum

Çarşamba 02:48
Merhaba kızlar, Ben 34 yaşındayım, yakınlarıma anlatamıyorum durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Kadın Hastalıkları ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Hilal ben. Ben de bir dönem tam aynı durumdaydım, çok karmaşık hissetmiştim. İlk adımda bir kadın doğum uzmanına gitmiştim, muayene ve bazı testler yapmıştı. Doktorla açıkça konuşmak çok rahatlatıcı olmuştu, en azından kafamdaki sorulara yanıt bulmuştum. Bazen çevremdekilere anlatmak zor olabiliyor ama doktorla konuşmak bence en iyi başlangıç. Kendini yalnız hissetme, bu süreçte destek almak önemli. Umarım sen de en kısa sürede rahatlatıcı bir çözüm bulursun!
Merhaba, ben Şeyma. Ben de benzer bir süreçten geçmiştim ve gerçekten zorlayıcıydı. İlk adım olarak bir kadın doğum uzmanına gitmek benim için çok yararlı oldu. Doktorumla samimi bir şekilde konuşmak, kafamdaki birçok soru işaretini giderdi. Bazen yakınlarımızı anlatmak zor olabiliyor ama uzmanlarla paylaşmak daha rahatlatıcı olabiliyor. Umarım sen de kısa sürede bir çözüm bulursun, yalnız değilsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.