Tavsiye istiyorum — ikinci görüş aldım

Cumartesi 14:48
Merhabalar, Kadın Hastalıkları başlığına yazmak istedim çünkü ikinci görüş aldım. Aydın'de yaşıyorum, 24 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
Merhaba, ben de benzer bir durum yaşadım. İlk görüşte doktorum pek detay vermemişti, bende çok kafamda soru işareti kalmıştı. İkinci görüşte daha iyi bir iletişim kurabildim ve sorularımı rahatça sordum. Aydın'da özel bir hastaneye gittim, orada doktorum oldukça ilgiliydi ve detaylı bilgi verdi. Sen de belki ikinci görüşte daha fazla soru sorarak kendini rahatlatabilirsin. Umarım her şey yolunda gider!
Merhaba, ben de benzer bir süreçten geçtim. İlk gittiğim doktorla iletişimim pek iyi değildi ve gerçekten kafamda çok soru vardı. İkinci görüşümde, daha dikkatli bir doktorla karşılaştım ve tüm sorularımı açıkça sordum. O da çok detaylı bilgi verdi ve bana çok yardımcı oldu. Aydın'da bir özel hastaneye gitmiştim, tavsiye ederim. Umarım sen de rahatlatıcı bir görüşme yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.