Tavsiye istiyorum — belirtiler karıştı

Pazartesi 23:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Ben 25 yaşındayım, belirtiler karıştı durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
Bende de ilk başta belirtiler karışmıştı. Biraz endişelenmiştim ama snra doktoruma gittim, her şeyin normal olduğunu söyledi. İlk adımda ben de çok araştırma yapmıştım ama en dğru bilgiyi doktorumdan aldım. Hamilelik yolculuğu zor ama güzel bir süreç, sabırlı ol! Umarım senin için de her şey yolunda gider.
Bende de aynı durum olmuştu, bir süre belirtiler çok karışmıştı. Kafamı çok kurcalıyordu ama sonunda doktora gitmeye karar verdim. O da her şeyin yolunda olduğunu söyleyince rahatladım. İlk adımda ben de bol bol okudum ama en sağlıklı bilgiyi hekimimden aldım. Bu süreç zor olabilir ama sabırlı olmak lazım. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
bende hamilelikte bende de hamilelik belirtleri karışmıştı, bayağı kafam karışmıştı o zamn. İlk başta adet gecikmesi ve göğüslerde hassasiyet hissetmiştim, ama sonra bulantılar başladı. İnternette o kadar bilgi var ki, neye inanacağımı şaşırmıştım. Benim için en iyi yol, doktora gitmek oldu, orada net bilgiler aldım. Sen de en kısa zmanda bir doktora görün derim, o seni daha iyi yönlendirebilir. yazarsanız sevinirim
aa benim de hamilelik belirtlerim karışmıştı, gerçekten zor bir süreti. İlk başta sadece yorgunluk hissediyordum, ama sonra mide bulantıları ve baş dönmeleri de başladı. İnternetten okudğum bilgilerle kafam iyice karıştı, ne yapacağımı bilemedim. En sonunda bir doktora gittim ve orada her şey netleşti. Sen de mutlaka bir uzmana görün, kafandaki soru işaretleri için en iyi çözüm o olur. siz ne düşünüyorsunuz
şahsen bende de hamilelik belirtileri bi garipleşmişti. İlk başta sadece göğüslerde hassasiyet vardı, sonra birden bire bulantılar başladı ve yorgunluk da eklenince kafam iyice karıştı. İnternetteki bilgilerin çoğu çelişkiliydi, ne yapacağımı bilemedim. Sonunda doktora gitmeye karar verdim ve orada her şey daha netleşti. Bence sen de bir uzmana görün, kafandaki soru işaretleri için en iyi yol o olur.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.