tatlı tarifi tarifi paylaşmak istiyorum

Cumartesi 02:48
Acaba sizde de oluyor mu, Yemek Tarifleri konusunda tatlı tarifi denedim, evde denemek isteyenlere yazayım dedim.

Malzemeler basit aslında, ben Diyarbakır'de marketten aldım. Siz hangi markayı tercih ediyorsunuz? Püf noktası varsa yazın lütfen, bir dahaki sefere daha iyi çıksın istiyorum.

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
şahsen bende de tatlı tarifleri denemek çok keyifli. Geçen hafta basit bir kek yaptım, aslında malzemeleri çok da zor bulmadım. Un, şeker, yumurta falan, hepsi evde vardı. Püf noktası olarak hamuru fazla çırpmamaya dikkat ettim, böylece daha kabarık oldu. Ben genelde un markası olarak Anadolu’yu tercih ediyorum, sen hangisini kullanıyorsun? Korkma, denemek her zaman iyi sonuçlar verebilir! Umarım güzel bir tatlı çıkar.
hmm bence tatlı tarifleri denemek harika bir şey. Geçen gün ben de evde basit bir muhallebi yaptım, malzemeler çok kolaydı. Süt, nişasta, şeker, hepsi vardı evde. Püf noktası olarak sürekli karıştırmayı unutmamak lazım, yoksa topaklanabiliyor. Un markası olarak ben genelde İskenderun kullanıyorum, sen hangi markayı tercih ediyorsun? Denemekten korkma, sonuçta tatlı yapmak eğlenceli bir süreç! Umarım senin tatlın da harika olur.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.