tatil planı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Salı 18:48
Acaba sizde de oluyor mu, Hobilerimiz konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
Bence tatil planlamak gerçekten keyifli ama bir o kadar da stresli olabiliyor. Ben geçen yaz arkadaşlarımla kısa bir kaçamak yapmıştım, çok eğlenmiştik. Herkesin farklı beklentileri olunca, kiminin deniz, kiminin dağ istediği olabiliyor. Korkma bence, öncelikle ne istediğinizi belirleyin, sonra birlikte karar verin. Umarım istediğin gibi bir tatil planı yaparsın!
Bende de tatil planı yaparken hep bir kafa karışıklığı oluyor. Geçen sene arkadaşlarla bir hafta sonu kaçamağı yapmıştık, çok eğlenmiştik ama nereye gideceğimize karar vermekte zorlanmıştık. Bazen herkesin istekleri birbirine uymuyor ama bence en önemli şey birlikte güzel vakit geçirmek. Öncelikle neyi sevdiinizi belirlemek iyi bir başlangıç. Umarım senin için de harika bir tatil planı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.