tatil planı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Salı 10:48
Herkese selam, Mobil Kadın konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Antalya'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
aa bence tatil planı yaparken öncelikle ne tür bir tatil istediğine karar vermek önemli. Ben geçen yaz Antalya’ya gitmiştim, hem deniz hem de doğa güzellikleri harikaydı. Konaklama için de otel yerine apart kiralamak daha ekonomik olmuştu. Arkadaşlarla birlikte gittiğimiz için yemekleri de beraber yapıp eğlenceli zaman geçirdik. Farklı aktiviteler de ekleyip her günü dolu dolu geçirmiştik, çok keyifliydi. Umarım senin tatilin de harika olur!
hmm ben de tatil planı yaparken genelde nereye gitmek istediğimi düşünerek başlıyorum. Geçen yaz Kayseri'den Antalya'ya gitmiştim, hem plaj hem de tarihi yerler harikaydı. Günübirlik geziler yapmayı da seviyorum, böylece hem deniz hem de doğa keyfi çıkarabiliyorum. Bu yıl biraz daha farklı bir şey denemek istiyorum, belki de bir kamp tatili yaparım. Arkadaşlarımın önerilerine de açığım, bence değişik yerler keşfetmek güzel olur. Senin için de en iyisi olur umarım!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.