tatil planı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cumartesi 14:48
Yine bir soruyla geldim :) Cinsellik +18 konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Erzurum'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
uzun zamandır okuyordum sadece bence tatil planı cinsellik açısından da çok önemli. Geçen yaz ben de bir tatil yaptım, gerçekten harika geçti. Partnerimle birlikte özel bir otel seçmiştik, ortam çok romantikti. Hatta akşamları havuz başında bir şeyler içip sohbet etmek bile çok keyifliydi. Biraz da spontane olmak lazım, bazen beklenmedik anlar daha heyecanlı olabiliyor. Arkadaşların tavsiyeleri de güzel ama en iyi deneyim kendi yaşadıklarınla şekillenir. Umarım güzel bir tatil geçirirsin!
ilk kez yazıyorum buraya bence tatil planı cinsellik açısından çok önemli. Geçen yaz ben de bir tatil yapmıştım, partnerimle birlikte küçük bir sahil kasabasına gitmiştik. Orada kalacağımız yerin manzarası muhteşemdi, akşamları deniz kenarında yürüyüş yapıp yıldızları izlemek çok romantikti. Bir akşam da sürpriz yapıp otele şampanya sipariş etmiştim, gerçekten keyifli oldu. Bazen spontane anlar en güzeli, o yüzden çok plan yapmadan gitmekte fayda var. Umarım sen de harika bir tatil geçirirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.