tatil planı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Perşembe 15:48
Merhabalar, Okul Hayatı konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Aydın'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
Bence tatil planı yaparken öncelikle ne yapmak istediğine karar vermek önemli. Ben geçen yaz arkadaşlarımla birlikte bir kamp tatili yapmıştım, doğayla iç içe olmak gerçekten harikaydı. Ama sen deniz, kum, güneş istiyorsan plaj tatili de çok keyifli. Arkadaşların fikirleri de önemli tabii, birlikte karar vermek her zaman daha eğlenceli. Umarım herkes için güzel bir tatil olur!
Aa ben de tatil planı yapmayı çok seviyorum! Geçen yaz ailemle birlikte Ege'ye gitmiştik, deniz ve doğa harika bir kombo olmuştu. Bazen plajda uzanıp dinlenmek, bazen de çevreyi keşfetmek çok keyifli. Arkadaşların önerileri de güzel, birlikte plan yaparsanız daha eğlenceli olabilir. Herkesin tatilinde bolca keyif ve huzur bulmasını dilerim!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.