tatil planı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Pazartesi 14:48
Merhaba kızlar, Evim Güzel Evim konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Korkuyorum açıkçası, siz ne düşünüyorsunuz?
şahsen bence tatil planı yapmak zor ama eğlenceli de olabiliyor. Geçen yıl ben de arkadaşlarla bir tatil planı yapmıştık, ama nereye gideceğimiz konusunda hepimiz farklı düşünüyorduk. Sonunda bir yer bulduk ve harika bir zaman geçirdik. Korkma, bence öncelikle ne istediğinizi netleştirin, ona göre seçenekleri daraltın. Hem deniz, hem de doğa sevenler varsa, bir yer bulmak çok zor olmuyor. Umarım istediğin gibi bir tatil planı yaparsın!
uzun zamandır okuyordum sadece bu konuda ben de biraz tereddüt yaşıyorum aslında. Geçen yaz ailemle birlikte bir tatil planı yapmıştık, ama nereye gideceğimize karar vermek bayağı zor oldu. Herkesin beklentileri farklıydı tabii. En sonunda bir sahil kasabasına gitmeye karar verdik ve çok güzel zaman geçirdik. Bence öncelikle ne tür bir tatil istediğinizi belirleyin, o zaman daha kolay olur. Hem eğlenceli hem de dinlendirici bir şey bulmak mümkün. Umarım senin için de en uygun yeri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.