tatil planı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Perşembe 16:48
Acaba sizde de oluyor mu, İş ve Kariyer konusunda tatil planı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Denizli'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
şahsen bende de tatil planı yaparken iş ve kariyer konusunda kafam çok karışıyordu. Geçen yaz, işten bir hafta izin alıp deniz tatiline gitmiştim. İlk başta işlerin birikmesinden korkuyordum ama gerçekten iyi geldi. Dinlenince daha verimli çalıştığımı fark ettim. Arkadaşlarım da, kısa tatillerin bile motivasyonu artırdığını söylüyor. Bazen bir kaç gün bile araya girmek çok işe yarıyor. Umarım siz de en güzel tatili yaparsınız!
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de tatil planı yaparken iş ve kariyer konusunu çok düşünüyordum. Geçen sene bir ay önce işten bir hafta izin aldım ve gerçekten iyi geldi. O kadar stresten sonra biraz kafa dağıtmak şarttı. Dönünce işlerimin daha da kolaylaştığını fark ettim. Kısa tatillerin bile insanın motivasyonunu yükselttiğini düşünüyorum. Bazen sadece birkaç gün bile yeterli oluyor. Umarım sen de güzel bir tatil yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.