Tatil Önerileri — yeni hobi

Pazartesi 11:48
Acaba sizde de oluyor mu, Tatil Önerileri konusunda yeni hobi ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bursa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
kızlar bende de tatil sırasında yeni hobiler denemek çok hoşuma gidiyor. Geçen yaz bir arkadaşımın önerisiyle resim yapmaya başladım. Güneşli bir günde doğanın içinde birkaç saat geçirip, manzara çizerken gerçekten çok keyif aldım. Ayrıca, bu yıl deniz kenarında yoga yapmayı da düşünüyorum, hem rahatlatıcı hem de eğlenceli olabilir. Arkadaşların önerileri de iyi, bence herkesin farklı bir şey denemesi güzel. Umarım sen de yeni hobiler bulursun!
ben de bence tatil zamanı yeni hobiler denemek harika bir fikir. Ben geçen yaz bisiklet sürmeye başladım, hem eğlenceli hem de spor yapmış oluyorsun. Doğanın içinde pedallamak gerçekten ruhunu dinlendiriyor. Bu yaz da belki fotoğrafçılıkla ilgilenmeyi düşünüyorum, güzel manzaraları ölümsüzleştirmek eğlenceli olabilir. Arkadaşların önerileri de çok ilginç, denemek lazım! Umarım sen de yeni şeyler keşfedersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.