Tatil Önerileri — ev dekorasyonu fikri

Pazartesi 01:48
Herkese selam, Tatil Önerileri konusunda ev dekorasyonu fikri ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Mersin'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
valla bence ev dekorasyonu tatilde çok önemli, çünkü ortamın havası gerçekten değişiyor. Ben geçen yaz tatilde evimi biraz yenilemiştim, açık renkler kullandım ve bol doğal ışık aldım. Yalnızca birkaç bitki eklemek bile bambaşka bir hava katıyor. Ayrıca, deniz temalı aksesuarlar da çok hoş oluyor; biraz deniz kabuğu, bir kaç resim derken güzel bir atmosfer yaratılıyor. Arkadalarım da çok beğenmişti. Umarım yardımcı olabilmişimdir!
bende de benzerini yaşadım bence ev dekorasyonu tatilde gerçekten çok önemli. Geçen yaz ben de evim için bir şeyler yapmk istemiştim. Renkli yastıklar ve güzel örtülerle oturma alanımı canlandırdım, tam yaz atmosferi oldu. Ayrıca, duvarlara birkaç tane yazlık fotoğrafımı astım, o da çok hoş bir hava kattı. Bazen ufak dokunuşlar bile her şeyi değiştirebiliyor. Denemek istersen kesinlikle tavsiye ederim! Umarım güzel fikirler bulursun.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.