Tartıda takıldım, su içmeyi unutuyorum önerisi?

Perşembe 11:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Sağlıklı Beslenme başlığına su içmeyi unutuyorum ile ilgili yazıyorum. 35 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Valla ben de su içmeyi unutuyordum, o yüzden telefonuma hatırlatıcı koydum. Her saat başı su içmemi hatırlatıyor. Bu şekilde daha düzenli olmaya başladım. Ara öğünlerde genelde meyve ya da yoğurt tercih ediyorum, hem sağlıklı hem de tok tutuyor. Motivasyon için de sosyal medyada sağlıklı yaşam sayfalarını takip ediyorum, guzel tarifler ve hikayeler buluyorum. Umarım sen de kendine uygun bir yol bulursun!
Bende de su içmeyi unutma sorunu vardı, özellikle yoğun günlerde. Ben de telefonuma hatırlatıcı kurdum, çok işe yaradı! Ara öğünlerde genelde çiğ kuruyemiş ya da sebze dilimleri yemeyi tercih ediyorum. Hem sağlıklı hem de enerji veriyor. Motivasyonu korumak için de yürüyüş yapmayı seviyorum, açık havada biraz zaman geçirmek hem iyi geliyor hem de kafamı dağıtıyor. Umarım sen de kendi yöntemlerini bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.