Tartıda takıldım, su içmeyi unutuyorum önerisi?

Perşembe 08:48
Yine bir soruyla geldim :) Diyet Listeleri başlığına su içmeyi unutuyorum ile ilgili yazıyorum. 36 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
ben de bende de su içmyi unutma durumu oluyordu, özellikle yoğun günlerde. Ben de bi süre sonra telefonuma su içme hatırlatıcıları koydum, böylece untmuyorum. Motivasyon için sosyal medyada diyete dair gruplara katıldım, oradan destek almak iyi geliyor. Ara öğünlerde genelde meyve ya da yoğurt yyorum, hem sağlıklı hem de doyurucu. Umarım bu da sana yardımcı olur!
su içmeyi unutma konusunda haklısın, bende de çok oluyordu. Ben de bir süre sonra masama su şişesi koydum, gözümün önünde olunca içmeyi daha çok hatırlıyorum. Motivasyon için de bence bir günlüğe ne yediğini yazmak faydalı, ilerlemeyi görmek insanı motive ediyor. Ara öğünlerde genelde badem veya ceviz tüketiyorum, hem sağlıklı hem de iştahı dengeliyor. Umarım senin için de işe yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.