Tartıda takıldım, plateau dönemi önerisi?

Pazar 09:48
Selamlar, Zayıflama Kürleri başlığına plateau dönemi ile ilgili yazıyorum. 32 yaşındayım, hedefim sağlıklı şekilde ilerlemek.

Geçen ay çok iyiydim bu hafta biraz duraksadım. Siz motivasyonu nasıl koruyorsunuz? Ara öğünde ne tercih ediyorsunuz?

Hug 🌸
ya ben bende de aynı şey olmuştu bir ara. İlk başlarda çok hızlı gitti, sonra birden durakladım. Motivasyon için ben genelde sevdiğim sağlıklı tarifler deniyoum. Ara öğünlerde yoğurt ve meyve çok işime yarıyor, hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor hem de sağlıklı. Ayrıca yürüyüş yapmak da beni motive ediyor, biraz hareket etmek iyi geliyor. Baen arkadaşlarla spor yapınca daha eğlenceli oluyor. Umarım senin için de en uygun yöntemleri bulursun!
bayağı bende de benzer bi durum yaşadım. İlk başta her şey çok hızlı gitti ama sonra tartı bana sürpriz yaptı. Motivasyon için ben de farklı şeyler deniyorum, mesela yeni tarifler bulup yapıyorum. Ara öğünlerde badem veya ceviz yemeyi seviyorum, hem doyurucu hem de sağlıklı. Ayrıca su içmeyi unutma, bazen sadece susuzlukla karıştırabiliyoruz açlık hissini. Spor yaparken müzik dinlemek de beni çok motive ediyor. Umarım sen de en kısa zamanda istediğin sonuçları alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.