süreç hakkında kafam karışık yaşayan var mı?

Perşembe 11:48
Acaba sizde de oluyor mu, Ben 24 yaşındayım, süreç hakkında kafam karışık durumundayım. İnternette çok çelişkili bilgi var, kafam allak bullak oldu.

Kadın Hastalıkları ile ilgili yaşadığınız olumlu/olumsuz deneyimleri paylaşır mısınız? Özellikle ilk adımda ne yaptınız merak ediyorum.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Bende de çok karışık bir dönem olmuştu. İlk başta hangi doktora gitmem gerektiğini bilemediğim için biraz araştırma yapmıştım. Sonra bir kadın doğum uzmanına gidip muayene oldum, o zaman çoğu şey netleşti. Bilgi kirliliği gerçekten zor, ama bir uzmandan duymak her zaman daha iyi bence. Üzerine konuşmak, deneyimlerinizi paylaşmak da çok faydalı olabilir. Umarım senin için de yol açıcı olur her şey.
Aa ben de böyle bir dönem geçirmiştim. Gerçekten bilgi kirliliği çok can sıkıcı. Ben de ilk başta ne yapacağımı bilemedim, ama bir arkadaşımın önerisiyle bir kadın doğum uzmanına gittim. Orada hem muayene oldum hem de sorularımı sorma şansım oldu, bu çok yardımcı oldu. Bazen bir uzmandan duymak her şeyi netleştiriyor. Umarım sen de en kısa zamanda kafandaki soruları çözersin.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.