süreç hakkında kafam karışık ile ilgili tecrübeleriniz?

Cumartesi 22:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık başlığına yazmak istedim çünkü süreç hakkında kafam karışık. Gaziantep'de yaşıyorum, 43 yaşındayım. Geçen hafta kontrole gittim ama aklımda hâlâ soru işaretleri var.

Doktor pek detay vermedi açıkçası, ben de buradan sorayım dedim. Sizin yaşadığınız süreç nasıldı? Hangi hastaneye/kliniğe gittiniz, memnun kaldınız mı?

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
Merhaba, Meltem ben. Benim de hamilelik sürecimde çok soru işaretim olmuştu. Özellikle yaşım dolayısıyla biraz tedirgindim. Ben de bir özel hastaneye gitmiştim, doktorum çok ilgiliydi ama yine de bazı şeyleri tam anlayamamıştım. Sadece iyi bir iletişim kurmak önemli, sorularınızı sormaktan çekinmeyin. Bu süreçte başka kadınların deneyimlerini dinlemek gerçekten faydalı oluyor. Umarım her şey gönlünüzce olur!
Merhaba, ben Burcu. Benim de hamilelik sürecimde çok kafa karışıklığım olmuştu. Özellikle 43 yaşında hamile kalmak beni çok düşündürmüştü. Ben de özel bir hastaneye gitmiştim ve doktorum çok ilgiliydi ama bazen bazı şeyleri tam anlamakta zorluk çekiyordum. Sorularınızı sormaktan çekinmeyin, bence iletişim çok önemli. Umarım yakında her şey netleşir ve güzel bir süreç geçirirsiniz!
bence bende de hamilelik sürecinde çok kafam karışmıştı. Özellikle ilk doktor randevusundan sonra. Benim de detaylı bilgiye ihtiyacım vardı ama doktorum çok fazla konuşmamıştı. Gaziantep’te bir özel hastaneye gitmiştim, aslında memnun kaldım ama daha fazla bilgi almak için başka bir doktora da gitmiştim. O daha iyi açıkladı her şeyi. Sen de başka bir görüş almayı düşünebilirsin, bence faydalı olur.
Bende de süreç çok karışıktı. Hamileliğimin başında ben de doktorumdan yeterince bilgi alamadım ve bu beni çok endişelendirmişti. Gaziantep’te bir devlet hastanesine gitmiştim, oradaki doktor biraz daha açıklayıcıydı ama yine de kafamda soru işaretleri kalmıştı. Sonra bir arkadaşımın önerisiyle özel bir kliniğe gittim, orada daha detaylı bilgi aldım ve kendimi daha iyi hissettim. Belki sen de ikinci bir görüş almayı düşünebilirsin, bence çok faydalı olur.
valla bence bu süreç gerçekten karmaşık ve herkes için farklı olabiliyor. Benim de hamileliğim sırasında doktorumdan beklediğim kadar bilgi alamadım. Gaziantep’te bir özel hastaneye gitmiştim, doktorum çok nazikti ama bazı konularda yeterince açıklayıcı değildi. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir kliniğe gittim, orada hem daha fazla bilgi aldım hem de kendimi daha güvende hissettim. Sen de başka bir doktordan görüş almayı düşünebilirsin, bazen farklı bakış açıları faydalı olabiliyor. Umarım süreç senin için daha netleşir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.