stres yönetimi konusunda ne önerirsiniz?

Pazar 02:48
Merhabalar, Organik Yaşam ile ilgili stres yönetimi konusunda sizin fikrinizi almak istedim. Konya'de yaşıyorum.

Son zamanlarda vücudumda değişiklikler hissediyorum, panik yapmadan önce sizin deneyimlerinizi okumak istedim. Benzer şeyleri yaşayan oldu mu?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
bilmiyorum ama bende de son zamanlarda stres yüzünden bazı değişiklikler olmuştu. Ben de bu konuda araştırmalar yaparken bol bol yürüyüş yapmanın ve doğada vakit geçirmenin çok faydalı olduğunu gördüm. Hatta bir süre meditasyon da yaptım, bayağı rahatlatmıştı. Konya'nın güzel yerlerinde yürüyüş yapabilirsin, bu hem ruhuna iyi gelir hem de vücudundaki değişikliklere yardımcı olur. Panik yapma, çoğu kişi benzer şeyler yaşıyor. Umarım senin için de en iyisi olur!
blmiyorum ama bende de stres kaynaklı bazı değişiklikler olmuştu, gerçekten zor bir dönemdi. Ben de yürüyüş yapmayı ve doğada vakit geçirmeyi denedim, çok keyifliydi. Ayrıca, hobiler edinmek de stresle başa çıkmanın güzel bir yolu. Ben resim yapmaya başladım, o da beni çok rahatlattı. Sadece kendine zaman ayırmayı unutma, bu çok önemli! Umarım sen de kendini daha iyi hissedersin.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.