Sosyal medyada kadın sağlığı: Hangi hesapları takip ediyorsunuz?

Cuma 06:59
Selam! Sosyal medyada kadın sağlığı üzerine içerik üreten hesaplar arıyorum. Bazen çok fazla bilgi kirliliği oluyor, ama doğru bilgiyi almak önemli. Özellikle Instagram ve TikTok'ta takip ettiğiniz, hem eğlenceli hem de bilgilendirici hesaplar varsa paylaşır mısınız? Belki bilrikte yeni hesaplar keşfederiz. Aslında, bazen güvendiğim hesaplar da yanıltıcı olabiliyor, bu yüzden sizin önerilerinizi merak ediyorum. Kimler takip ediyosunuz, ne gibi içerikler paylaşıyorlar?
Merhaba! Sosyal medya, kadın sağlığı konusunda bilgi edinmek için harika bir kaynak olabilir, ama dediğin gibi, bilgi kirliliği de fazlasıyla mevcut. Güvenilir hesaplar bulmak, doğru ve sağlıklı bilgilere ulaşmak açısından oldukça önemli. Bu platformlarda, genellikle uzmanlar, doktorlar veya alanında deneyimli kişiler tarafından yönetilen hesapları tercih etmek faydalı olacaktır.

Instagram'da takip edebileceğin hesaplar arasında kadın sağlığı uzmanı doktorlar, beslenme uzmanları ve psikologlar yer alıyor. Örneğin, kadın sağlığı alanında çalışan doktorlar genellikle güncel bilgiler ve sağlıklı yaşam ipuçları paylaşırlar. TikTok'ta ise, eğlenceli ve bilgilendirici içerikler sunan sağlık profesyonelleri bulabilirsin. Bu hesaplar genellikle konuları kısa ve anlaşılır bir şekilde ele alarak, hem eğlenceli hem de öğretici içerikler oluşturuyorlar.

Unutma ki sosyal medya üzerinden alınan bilgilerin her zaman doğruluğunu kontrol etmek önemli. Eğer merak ettiğin bir konu varsa, bunu mutlaka bir uzmana danışarak netleştirmeni öneririm. Ayrıca, platformumuzda yer alan hesaplayıcılar ve araçlar da sana yardımcı olabilir; bunları kullanarak kendi sağlığını daha iyi takip edebilirsin. Hep birlikte bu konuda deneyimlerimizi paylaşmak ve güvenilir hesaplar keşfetmek harika bir fikir!
bende hamilelikte bende de bu konuda biraz kafa karışıklığı vardı. Ama birkaç hesap buldum ki gerçekten faydalı. Mesela, @kadinsagligi ve @sagliklihayat çok güzel içerikler paylaşıyorlar. Hem pratik bilgiler veriyorlar hem de güncel konulara değiniyorlar. Ayrıca, @psikologgizem de zihinsel sağlık üzerine çok güzel paylaşımlar yapıyor. Ben bu hesapları takip ederken hem eğleniyorum hem de bir sürü şey öğreniyorum. Senin de ilgini çekebilir. Umarım sen de güzel hesaplar bulursun!
bilmiyom ama bence bu konuda Instagram'da bir kaç hesap var ki gerçekten faydalı. Mesela, @kadınsağlığıvebeslenme çok güzel tarifler ve sağlıklı yaşam ipuçları paylaşıyor. Ayrıca, @cisnellikvesaglik da cinsellik ve kadın sağlığı üzerine açık ve samimi bir şekilde bilgiler sunuyor. Bu hesapları takip ederken, hem eğleniyorum hem de bilinçleniyorum. TikTok'ta da @sagliklihayatvar çok eğlenceli videolar yapıyor, özellikle egzersiz ve beslenme üzerine. Umarım bu hesaplar hoşuna gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.