Sonbahar Kombinlerinde Hangi Renkler Moda?

Çarşamba 19:57
Merhaba arkadaşlar! Sonbahar geldi, havalar serinlemeye başladı ve ben de dolabımı yenilemek istiyorum. Bu sezonun trend renkleri neler? Hangi renkleri kombinlemek daha iyi olur sizce? Aslında ben genelde siyah ve kahverengi giyiyorum ama bu sene biraz farklılık yapmak istiyorum. Belki bordo veya haki renklerini denemek iyi olabilir. Sizler neler düşünüyorsunuz? Favori kombinlerinizi paylaşır mısınız?
Bende de sonbahar için kombin yapma heyecanı var! Bordo ve haki bence harika seçimler, özellikle sonbahar için çok uyumlu. Geçen sene ben de bordo kazakla krem rengi bir palto giymiştim, çok güzel bir kontrast olmuştu. Ayrıca, hardal sarısı da bu mevsim için çok trendy. Biraz cesur olmakta fayda var, belki bir iki parça böyle canlı renklerle denemek iyi gelir. Kombinlerini merak ediyorum, umarım güzel şeyler bulursun!
Bence sonbahar için en güzel renkler arasında yeşil tonları da var. Haki dışında zeytin yeşili de çok hoş duruyor. Geçen yıl ben yeşil bir elbise ile kahverengi bir ceket kombinlemiştim, oldukça şık olmuştu. Ayrıca pastel tonlar da bu sezon popüler, bir bej ya da mint yeşili parça eklemek ferah bir görünüm katabilir. Farklı renk kombinleri denemek güzel bir deneyim, umarım sen de keyif alırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.