Sonbahar için en iyi parfümler hangileri?

Salı 22:13
Sonbahar geldi, havalar soğumaya başladı ve ben parfüm seçimimde değişiklik yapmak istiyorum. Yazın kullandığım hafif çiçeksi kokular artık beni kesmiyor. Kışa hazırlık yaparken, daha yoğun ve sıcak parfümler arıyorum. Sizin favori sonbahar parfümleriniz neler? Hangi notalar sizi bu mevsimde en çok etkiliyor? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Bence sonbahar için en güzel parfümler biraz daha yoğun ve baharatlı olanlar. Ben de yazın hafif parfümler kullanıyordum ama sonbahar gelince Yves Saint Laurent'in Black Opium'una geçtim. O kadar sıcak ve etkileyici bir kokusu var ki, herkes beğeniyor. Ayrıca Jo Malone’un Pomegranate Noir'ı da çok hoş, biraz meyvemsi ama aynı zamanda sıcak bir havası var. Senin için bu seçenekler iyi olabilir, bnc de dneemeni öneririm!
Bende de sonbahar parfümü arayışı başladı. Geçen yıl Dior'un Hypnotic Poison'ını kullanmıştım, tam bir sonbahar klasiği! O kadar yoğun ve sıcak bir koku ki, havaların soğumasıyla daha da güzel oturuyor. Ayrıca, Lancome'un La Vie Est Belle'i de çok hoşuma gidiyor, tatlı ama ağır değil. Yani hem şık hem de kalıcı bir parfüm arıyorsan, bu ikisi bence harika seçenekler. Umarım aradığın parfümü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.