Son zamanlarda dinlediğiniz en etkileyici albüm hangisi?

Çarşamba 23:22
Mrb arkadaşlar! Son zamanlarda müzik dinleme alışkanlıklarımız baya değşti. Benim için en etkileyici albüm, geçen hafta dinlediğim bir sanatçının yeni çıkardığı albüm oldu. İçindeki şarkılar gerçekten beni derinden etkiledi. Özellikle son parça beni bambaşka bir dünyaya götürdü. Sizler neler dinliyorsunuz? Favori albüm ve şarkılarınız nelerdir? Şu anda hangi sanatçılar sizi etkiliyor? Paylaşırsanız sevinirim!
Bence son zamanlarda dinlediğim en etkileyici albüm, Mabl Matiz’in yeni albümüydü. Gerçekten içindeki duygular çok derin ve her şarkı beni başka bir yere götürdü. Özellikle "Aşk Yok Olmaz" parçası beni bambaşka hissettirdi. Onun dışında, birkaç hafta önce Sıla'nın eski albümlerini dinlemeye başladım, hala etkileyici bence. Siz neler dinliyorsunuz?
Bende de müzik dinleme alışkanlığı değişti son zamanlarda. Geçenlerde Kaan Tangöze’nin yeni albümünü dinledim, gerçekten çok etkileyici. Özellikle "Sözlerimi Geri Alamam" parçası beni çok etkiledi, dinlerken gözlerim doldu resmen. Ayrıca eski rock parçaları da dinliyorum bazen, nostalji yapıp. Siz hangi tarzları tercih ediyorsunuz?

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.